Πολιτική Επιστροφών καταστήματος
Μπουγάτσα Ρεκόρ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας από εσάς τους πελάτες των εστιατορίων που συμμετέχουν υπόκειται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Το serresdelivery.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εαν αυτό κριθεί απαραίτητο. Να διαβάζετε τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, ωστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο τους. Οποιαδήποτε αλλαγή της πολιτικής απορρήτου θα γίνεται χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες. To serresdelivery.gr είναι δημιούργημα των εστιατορίων της πόλης των Σερρών, και σκοπό έχει να μεταβιβάζει τις ηλεκτρονικές τηλεπαραγγελίες των πελατών τους, απευθείας στο εστιατόριο που επέλεξε ο πελάτης, Η πραγματοποίηση περιήγησης στα μενού των καταστημάτων, η επιλογή προιόντων, και στην συνέχεια η τηλεφωνική παραγγελία προς κάποιο εστιατόριο δεν απαιτεί να δώσετε ούτε ένα προσωπικό στοιχείο στο serresdelivery.gr παρά μόνο στο εστιατόριο που θα τηλεφωνήσετε όπως και κάνατε τόσα χρόνια. (Τηλεφωνική παραγγελία) Εάν όμως θέλετε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά είναι απαραίτητη η νόμιμη συλλογή συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων από εσάς τους χρήστες, τα οποία είναι τελείως απαραίτητα για να πραγματοποιηθεί η παραγγελία, και να παραδοθεί από το εστιατόριο στο μέρος που επιθυμεί ο πελάτης. Τα στοιχεία που ζητούνται αφορούν αφενός την επαλήθευση του ότι είστε πραγματικό πρόσωπο και αφετέρου αφορούν τα στοιχεία παράδοσης της παραγγελίας στον χώρο που βρίσκεστε. Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο είναι προαιρετικό και αφορά την ενημέρωσή σας για εξατομικευμένες προσφορές ή άλλες προωθητικές ενέργειες. Το serresdelivery.gr δεσμεύεται στην προστασία του απορρήτου σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και δηλώνει ότι δεν διανέμει σε κανέναν που δεν συνδέεται με την εταιρίας μας τα προσωπικά σας δεδομένα. Το serresdelivery.gr φτιάχτηκε από τους ίδιους τους εστιάτορες για τους εστιάτορες και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από όλες τις πλευρές, συνεπώς εξ ορισμού τα προσωπικά στοιχεία που έχετε εκούσια καταχωρίσει στην ιστοσελίδα μας, είναι όλα στην διαθεση των εστιατορίων που έχετε κάνει έστω μια φορά ηλεκτρονική παραγγελία τους τελευταίους 6 μήνες. Το serresdelivery.gr θα διατηρεί τα στοιχεία των χρηστών της για εύλογο χρονικό διάστημα, ή για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος Εαν ο χρήστης είναι κάτω των 18 ετών θεωρούμε ότι έχει λάβει την γονική συναίνεση να προβεί σε ηλεκτρονική παραγγελία. Το serresdelivery.gr δεν ευθυνεται για μη εξουσιοδοτημένη χρήση από ανήλικους

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

To κατάστημα "Μπουγάτσα Ρεκορ" στην επίσημη πλατφόρμα των καταστημάτων "serresdelivery.gr" για την λειτουργία των πληρωμών με κάρτα συνεργάζετε με την Τράπεζα Πειραιώς. Η μπουγάτσα ρεκόρ εκπροσωπείται νομικά από την εταιρεία Χ. Παπαδόπουλος και σία ΟΕ με ΑΦΜ:091566223 και εδρεύει στην Κ.Καραμανλή 1 στις Σέρρες. σταθερό τηλ. 2321023341 και email: info@e-rekor.gr. Με την αποδοχή των όρων χρήσης ο χρήστης αποδέχεται τις διατάξεις που υπόκεινται στο Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει. Κατά την πληρωμή σας με πιστωτική ή χρωστική κάρτα στην " μπουγάτσα ρεκορ " μεσω serresdelivery.gr στην παραγγελία που λαμβάνουμε αναφέρεται με σαφήνεια οτι 'Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ' και είμαστε ενημερωμένοι ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουμε χρήματα κατα την παράδοση της παραγγελίας από τον πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στην περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής από το κατάστημα θα γίνει επαναφόρτιση του τραπεζικού σας λογαριασμού στο χρόνο που ορίζει η Τράπεζα Πειραιώς. Στην περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την επαναφόρτιση του λογαριασμού σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την μπουγάτσα ρεκόρ στο mail info@e-rekor.gr ή απευθείας στο τηλ. τηλεπαραγγελιών μας 2321055444.